Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

22 Απριλίου: Η Ημέρα της Γης

Πρωτοπόρος στο κίνημα υπήρξε ο αμερικανός Γερουσιαστής Gaylord Nelson ο οποίος πρότεινε την οργάνωση εθνικής διαμαρτυρίας σε όλες τις ΗΠΑ, ώστε οι πολιτικοί να παρακινηθούν και να θέσουν το ζήτημα της Οικολογίας και του Περιβάλλοντος στην επίσημη πολιτική ατζέντα.

Κάνει παρουσίαση του Samsung SII ενώ βρίσκεται πάνω σε rollercoaster

Σίγουρα τέτοια παρουσίαση gadget δεν έχετε ξαναδεί! Ο τύπος ανεβαίνει πάνω σε ένα rollercoaster και προσπαθεί να παρουσιάσει το νέο Samsung SII. Λέτε να τα καταφέρει; Δείτε τι γίνεται στο video που ακολουθεί…

Απίστευτο "time-lapse" βίντεο!!! (VIDEO)



Ο Νορβηγός φωτογράφος Terje Sorgjerd ταξίδεψε μέχρι την κορυφή του υψηλότερου βουνού της...
Ισπανίας Ελ Τέιντε και μεταξύ 4 και 11 Απριλίου κατέγραψε με την κάμερα του σε time-lapse βίντεο τη μαγεία της φύσης.


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτές τις εκπληκτικές εικόνες, αξίζει να δείτε το βίντεο…



Η ακολουθία Φιμπονάτσι και ο...χρυσός αριθμός 'φ' !!!


Στην προσπάθεια των ανθρώπων να εξηγήσουν όσα παρατηρούν, έρχεται να ρίξει φως η Ακολουθία Φιμπονάτσι και πιο συγκεκριμένα...
ο χρυσός αριθμός φ! Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες για την ακολουθία αυτή μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σε μηχανές αναζήτησης πληροφοριών. Εμείς θα επικεντρωθούμε στον αριθμό φ ή αλλιώς χρυσό κανόνα που φαίνεται να εξηγεί τα διάφορα περίεργα που συμβαίνουν γύρω μας.
Ο αριθμός

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

10 από τα πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη




Αυτό που σε ενδιαφέρει Κρυμμένη κάτω από την μεσαιωνική Παλαιά Πόλη του Εδιμβούργου είναι μια σειρά από μυστικούς υπόγειους δρόμους με πολύ βρώμικο παρελθόν. To σοκάκι Mary King ήταν το μέρος όπου τα θύματα της πανούκλας απομονώνονταν και υπάρχουν ιστορίες ότι πολύς κόσμος πέθανε εκεί το 17ο αιώνα. Οι υπερφυσικές δραστηριότητες αφθονούν σε εκείνο το σημείο. Μπορεί, για παράδειγμα, να νιώσεις ένα απαλό τράβηγμα στα χέρια και τα πόδια σου από μία αόρατη δύναμη. Η αιτία πιστεύεται ότι είναι το φάντασμα της Annie, ενός μικρού κοριτσιού που εγκαταλείφτηκε από τους γονείς του το 1645.

Πολύ πιο γρήγορα λιώνουν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο απο ότι είχαν υπολογίσει οι επιστήμονες - Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στο Νότιο Πόλο!

Σ.Ε: Οπως λέει και ο γεωλόγος κ. Άλστρομ στο βίντεο που ακολουθεί, οι επιστήμονες που παρακολουθούν επιτόπου το λιώσιμο των πάγων, το λιώσιμο πραγματοποιείται 100 φορές πιο γρήγορα απο ότι είχαν προβλέψει.

Καρατζαφέρης : Θα βυθίζονται σκάφη με μετανάστες!ΕΛΕΟΣ!!!

Απαγορεύεται το ποδόσφαιρο για… 353 χρόνια!

Συνήθως, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αναβάλλεται (λόγω βροχής, επεισοδίων κτλ.).

Δεν… απαγορεύεται, όμως!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ανακαλύφθηκε νέα δύναμη στη φύση;



  Την πιθανότητα να έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα άγνωστο ως τώρα υποατομικό σωματίδιο ή ακόμη και σε μία νέα δύναμη της φύσης, εκφράζουν ερευνητές του αμερικανικού εργαστηρίου Fermilab που εργάζονται στον επιταχυντή Tevatron. 
  "Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Αν είναι όμως αλήθεια θα είναι η σημαντικότερη ανακάλυψη στη Φυσική εδώ και μισό αιώνα", δήλωσε στην εφημερίδα "New York Times" ο Κρίστοφερ Χιλ, ο οποιος είναι θεωρητικός φυσικός του Fermilab αλλά δεν συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα.

3ποντο στο κρεβάτι: Οι 10 καλύτερες ευκαιρίες για κάνεις τρίο

Μπορεί μερικά τρίο να μοιάζουν άπιαστο όνειρο που έτυχε σ’ έναν πολύ τυχερό φίλο σου. Αν θες να νιώσεις κι εσύ τυχερός βάλε μπρος το δικό σου σχέδιο. 

 Όπως λέει και ο σοφός λαός μας (όχι όλος) μέχρι τρεις είναι δεσμός. Το θέμα είναι όμως πως θα καταφέρεις να βρεθείς σ’ ένα τρίο. Δεν είναι εύκολο, θέλει δουλειά αλλά εγώ είμαι εδώ. Υπάρχουν 10 μαγικοί τρόποι, για να το κάνεις ακόμα πιο εύκολο.

Οι Σκοπιανοί επιμένουν... μακεδονικά

Νέες προκλήσεις για τον όρο "μακεδονική γλώσσα" από την πλευρά των Σκοπιανών. Ψέγουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάνουν λόγο για μηχανορραφίες της Ελλάδας


Στο στόχαστρο των Σκοπιανών βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τη μη κυβερνητική οργάνωση UMD, Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά, να εκφράζει την αγανάκτησή της και να κατακρίνει το γεγονός πως χρησιμοποιείται ο όρος "επίσημη γλώσσα" και όχι ο όρος "μακεδονική" στα επίσημα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για ψώνια με τα απολύτως απαραίτητα

Δωροεπιταγή 100 λιρών θα έπαιρναν οι πρώτες εκατό γυναίκες που θα εμφανιζόντουσαν σε εμπορικό κέντρο του Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας φορώντας τα εσώρουχά τους και ψηλοτάκουνες γόβες (Pics)


Όταν ο Γκαγκάριν μπήκε σε τροχιά

Ακριβώς 50 χρόνια πίσω, τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου του 1961, Γιούρι Γκαγκάριν, γιος ενός ξυλουργού από τη Ρωσία, πραγματοποίησε τον πρώτο διαπλανητικό περίπατο που έγινε ποτέ (Pics)

Η σέξι φωτογράφιση της Έρρικας Πρεζεράκου


Η σέξι φωτογράφιση της Έρρικας ΠρεζεράκουΗ Έρρικα Πρεζεράκου έγινε ευρέως γνωστή από το Dancing with the stars και εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με τις χορευτικές της φιγούρες αλλά και με το αψεγάδιαστο κορμί της το οποίο οφείλεται στον αθλητισμό.
Το καινούριο μέλος της κριτικής επιτροπής και νικήτρια του περσινού Dancing with the Stars, πραγματοποίησε μια δυναμική
και sexy φωτογράφηση για τις ανάγκες μηνιαίου περιοδικού, επιδεικνύοντας τα προσόντα της. Το shooting έγινε από τα έμπειρα χέρια του Θωμά Χρυσοχοϊδη στο studio του ενώ η φωτογράφιση φιλοξενείται στο περιοδικό Shape που κυκλοφορεί.

Έρωτας και σεξ sex με ένα κλικ στο Facebook. Φλερτ και σεξ με αγνώστους !



Σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων χρηστών του Facebook, φλερτάρουν μέσω της ιστοσελίδας και 1 στους 10 είχε σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα που γνώρισαν στο κοινωνικό δίκτυο. Δείτε τα στοιχεία της έρευνας του Παντείου για το προφίλ του Έλληνα χρήστη

Παπούλιας για Καρατζαφέρη: Έξω οι Βλάχοι απ' την Αθήνα!

Εκπληκτικό βίντεο από το «ΟΛΑ» του χοντρο-Θέμου Αναστασιάδη, την νύχτα της Δευτέρας 4 Απρίλη 2011 στον «ΑΝΤ1»: Βλέπουμε τα παρασκήνια της πρόσφατης συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καραγκιοζοφέρη... Όταν οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κ. Παπούλια ότι καταφθάνει ο Καρατζαφέρης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφωνεί ξεκαρδισμένος στα γέλια: «ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»:

Ο Σόρος, και τι αρπάζουν οι «σωτήρες» μας

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Αυτοί που… θα μας σώσουν, αυτοί και θα μοιραστούν τα ματωμένα ιμάτια της Ελλάδας.Η έρευνα στα άδυτα των αδύτων του υπουργείου Εξωτερικών και του Μεγάρου Μαξίμου αποκαλύπτει σήμερα συγκλονιστικά ντοκουμέντα:

«Μαγική» σκόνη αναγεννά κομμένο δάχτυλο!

Ένας 69χρονος από το Οχάιο επιδεικνύει με περηφάνια τον μέσο του δεξιού του χεριού, παρόλο που το δάχτυλο μοιάζει σήμερα απόλυτα φυσιολογικό. Το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι ότι το δάχτυλο είχε κοπεί στην άκρη και αναγεννήθηκε χάρη σε...

Κερδίστε 260 ευρώ, ετησίως, δίχως να κάνετε τίποτα


Οι συμβουλές της WWF Eλλάς
  1. Μειώστε τη χρήση του κλιματιστικού κατά 2 ώρες την ημέρα. Εξοικονόμηση/έτος=30ευρώ
  2. Μειώστε κατά 10 C το θερμοστάτη της κεντρικής θέρμανσης και μην ξεπερνάτε τους 190 C- 200C. Αν καταναλώνετε 1000/έτος για τη θέρμανση, θα κερδίσετε 100 ευρώ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Παγκόσμια συνομωσία:Σύμβολα και μηνύματα σε ταινίες "προφητεύουν" τα γεγονότα!



The calling


Η αφύπνιση.... (δείτε το οπωςδήποτε).

Για τα παιδιά με νοιάζει, που.........




Για τα παιδιά με νοιάζει,
Που γεννιούνται μαθαίνοντας πως ο ήλιος είναι θανατηφόρος
Που γεύονται σάρκες μεταλλαγμένες
Που βουτάνε τη μπουκιά τους σε παλιόλαδα
Που μασάνε τους καρπούς της γης ποτισμένους με δηλητήρια
Που πίνουν βρώμικα νερά

Η Νικαραγουα πρεπει να θεσει τελοσ στο βιασμο των κοριτσιων

Η Νικαράγουα πρέπει να θέσει τέλος στο βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση των κοριτσιών
Η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας «Ακούστε τις φωνές τους και κάντε κάτι: Σταματήστε το βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση των κοριτσιών στη Νικαράγουα» καταγράφει την εμπειρία των κοριτσιών που επέζησαν της σεξουαλικής κακοποίησης και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που δυσχεραίνουν την πρόσβασή τους στη δικαιοσύνη και σε υπηρεσίες αποκατάστασης.

Τελικά εδώ έχουμε έχουμε Δημοκρατία; Γιατί στην Ισλανδία έχουν...

Σε Δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε χθες οι Ισλανδοί αποφάσισαν ότι δεν πληρώνουν για τις τράπεζες που κατέρρευσαν. Καταψήφισαν ότι οι πολίτες πρέπει να επιβαρυνθούν το κόστος της σωτηρίας αποτυχημένων επιχειρηματιών.

Διότι περί αυτού πρόκειται.


Αν μια επιχείρηση πέσει έξω από δικά της λάθη, την πληρώνουν οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι.


Σε απλά ελληνικά, έτσι είναι η ζωή.

Δήλωση Κακλαμάνη: «Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το βιντεάκι δημιουργήθηκε εξ αιτίας του ημερολογίου της PIRELLI που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1986. Αφορμή για την δημιουργία τότε αυτού του ημερολογίου στάθηκε η δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου το 1985 ότι...

Σοκαριστικές διαφημιστικές αφίσες..

Σοκαριστικές αφίσες για ασφαλή οδήγηση..
Μήπως πρέπει να τις βλέπουμε και στους δικούς μας δρόμους;

Δεν χρησιμοποιούμε κινητό όταν οδηγούμε

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο ΄Αγγελος μας ! Ο Φύλακας της ζωής μας !



...
Από τη στιγμή της συλλήψεώς μας , στα σπλάχνα της μητέρας μας , μας έχει δωθεί από Τον Θεό , ένα μοναδικό δώρο , για όσο διάστημα διαρκέσει η ζωή μας σ΄ αυτή τη γή !
.
Άγγελος Κυρίου, ο σύντροφος και προστάτης της ζωής μας...
Άγρυπνος φύλακας , καλός συνοδοιπόρος , υπομονετικός…
Ο ακούραστος συνταξιδιώτης μας , στο ταξίδι της ζωής…
αυτός που μένει άγρυπνος φύλακας για μας….
Αυτός που παλεύει με όλα τα «κακά» σε βάρος της ζωής και της ψυχής μας…
Αυτός που χαίρεται με τις καλές μας πράξεις και λυπάται για τις κακές .
Αυτός που ο αναπέμπει ύμνους δοξολογίας , προσευχές και ψαλμούς , για μας προς Τον Ουράνιο Πατέρα.

Και δεν τον βλέπουμε…ούτε τον ακούμε…αλλά τον αισθανόμαστε αθόρυβα και σιωπηλά νάναι στο πλάϊ μας …
Νιώθουμε την αέρινη παρουσία του σαν απέραντη χαρά…
σαν χαμόγελο μικρού παιδιού…

Οι άγγελοι – Η προστασία του Θεού στην καθημερινή μας ζωή


aggeloi-agion-oros‘Ενας καλός αδελφός μας απέστειλε μια διήγηση, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Είναι πολύ συγκινητική καί συνάμα πολύ διδακτική. Την παρουσιάζω πιο κάτω με την ευχή, να μιλήσει δι αυτής ο Θεός στις καρδιές όσων την αναγνώσουν. Πιστεύω απόλυτα το περιεχόμενό της. Μου θυμίζει μια παρόμοια διήγηση, που αναφέρεται σε προσκυνητές του Αγίου ‘Ορους. Είχαν αναχωρήσει από ένα Μοναστήρι και επορεύοντο σε κάποιο άλλο με τα πόδια βέβαια. Στο δρόμο όμως τους βρήκε χιονοθύελλα. Κινδύνευαν. Προσευχήθηκαν όμως και ο Κύριος ήκουσε των προσευχών τους. Έστειλε αγγέλους, οι οποίοι αοράτως τους συνώδευσαν και τους προστάτευαν. Όταν συνειδητοποίησαν, ότι είχαν ξεπεράσει ένα μεγάλο κίνδυνο, γεμάτοι από χαρά στάθηκαν για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Και, ώ του θαύματος, όταν εμφάνισαν το φίλμ, είδαν με έκπληξη να είναι ανάμεσά τους αποτυπωμένες και οι σκιές αγίων Αγγέλων!!!!! Όσοι καλόπιστοι, ας αρκεσθούν στην μαρτυρία μου.

Φόβοι Ελλήνων διπλωματών για... τουρκική εισβολή!


 Τον φόβο Ελλήνων διπλωματών για πιθανή τουρκική εισβολή στην περίπτωση που η χώρα μας προχωρήσει τα ζητήματα που σχετίζονται με την οροθέτηση ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης) στο Καστελλόριζο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης, ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Μία... καυτή φωτογραφία του Ήλιου!


  Μοιάζει με σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίαςαλλά αυτή η φανταστική φωτογραφία είναι μια πραγματική εικόνα του Ηλιου- έστω και... μισού! "Φωτογράφος" ο δορυφόρος SDO (Solar Dynamics Observatory) της NASA.
  Ο δορυφόρος είναι σε τροχιά 35.000 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης και στις 29 Μαρτίου κατάφερε να τραβήξει αυτήν την μοναδικής ομορφιάς εικόνα! Απολαύστε την!

Ο τάφος του Μ.Αλεξάνδρου,σε 3D υποθετική αναπαράσταση

Πρόκειται για απόσπασμα από το ντοκυμαντέρ του Π. Πισσάνου "Μ. Αλέξανδρος".

Βάσει των πληροφοριών που έδωσε τυμβωρύχος από την Ιορδανία, δημιούργησαν τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου του τάφου. Πραγματικά εντυπωσιακό.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πωλείται ο ΟΠΑΠ


Το 34% του ΟΠΑΠ, που αναλογεί στο Δημόσιο, είναι αποφασισμένη να πουλήσει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, στην εφημερίδα «Τα Νέα»: «Εάν η πώληση είναι προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, τότε θα γίνει».

Ο πιο δημοφιλής σκύλος του διαδικτύου!

Έχει τόσους θαυμαστές ώστε να τον ζηλεύουν ακόμη και αστέρες της τέχνης και του θεάματος! Και, όμως, είναι ένας γλυκύτατος σκύλος ονόματι Boo, ο οποίος -παρά το όνομα που διαθέτει- είναι κάθε άλλο παρά… τρομακτικός!

Ένας τρόχος που δεν κόβει... δάχτυλα!!! καταπληκτικό

Τα παιδιά αργούν να μιλήσουν εξαιτίας της τηλεόρασης


Ένα στα τέσσερα αγόρια και ένα στα επτά κορίτσια δυσκολεύονται να μάθουν να μιλάνε και αυτό γιατί με την τηλεόραση συνεχώς ανοιχτή στα περισσότερα σπίτια τα παιδιά ακούνε περισσότερο τα τηλεοπτικά προγράμματα παρά την ομιλία των γονιών και γενικά του περιβάλλοντός τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν την ομιλία των ενηλίκων που βρίσκονται γύρω τους.

«Η ζωή μου είναι καλύτερη χωρίς ΤV»


Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει

Η Daily Mail διαμαρτύρεται για την καθαρότητα των φωτογραφιών της NASA


Σ.Επιστήμης: Βρήκαμε απο την "Daily Mail" ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει το blog μας. Στο παρελθόν είχαμε πει οτι οι φωτογραφίες της NASA και γενικά των "Δυτικών" είναι επεξεργασμένες, είναι εσκεμμένα θολές για να αποκρύπτουν κάποιες πληροφορίες.

Θυμάστε τις φωτογραφίες της NASA απο τον Ηλιο που εμφανίζοταν παράξενα αντικείμενα, ξαφνικά αυτές οι φωτογραφίες εξαφανιζόντουσαν και εμφανιζόντουσαν διορθωμένες στη θέση τους.

Έψαχναν νερό, βρήκαν…πετρέλαιο!


Έψαχναν νερό και βρέθηκαν μπροστά σε κοιτάσματα πετρελαίου στην Ζάκυνθο, μια ακόμη απόδειξη για την ύπαρξη πλούσιων ενεργειακών αποθεμάτων στο ελληνικό υπέδαφος.Σύμφωνα με το...

Ποια είναι η καλύτερη στάση ύπνου;


Εσείς σε ποια στάση ύπνου κοιμάστε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη για το σώμα μας; Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μπορούν να μας βλάψουν και άλλες που μας ξεκουράζουν καλύτερα.Δείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε στάσης...

Ο δεκάλογος του μεθυσμένου!

10 αναγκαίες συμβολές για τους νεώτερους στον κόσμο της μέθης...

Waiting for the end to come.....



ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ…λοιπον ηταν ολοι οι πολιτες εδώ στην Ελλαδα μας, και γενικοτερα σε ολο τον κοσμο ενω στη γειτονικη Λιβυη ο δικτατορας δρουσε ανενοχλιτος. Για 42 χρονια το καθεστως gaddafi πινει το αιμα του λαου του. Με αφορμη την εξεγερση στην Τυνισσια και την Αιγυπτο στις 17 του Φλεβαρη (ιστορικης σημασιας ημερομηνια) ξεκινησε και η εξεγερση στη Λιβυη.. για πολύ καιρο δεν μπορουσαμε να εχουμε σαφεις πληροφοριες για το τι γινεται μεσα στη χωρα διοτι ειχε απαγορευτει καθε πηγη πληροφορισης.
Χαρη στην αμεση κινητικοτητα καποιων Ελληνολιβυων πολιτων της Ελλαδας, γνωστοποιειται σιγα σιγα η κατασταση που επικρατουσε ..και επικρατει στη Λιβυη.
‘Το ισόγειο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου κατοικεί σήμερα η κυρία

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ποιος Μέσι; (video)

Ποιος Μέσι; (video)
Λιονέλ Μέσι... πρόσεχε! Ένας εννιάχρονος Ιάπωνας αγνώστων λοιπών στοιχείων έρχεται για να σε εκθρονίσει... Ντριμπλάρει και τρέχει σαν δαιμονισμένος, δεν ξεπερνά απλώς αλλά περιπαίζει τους αντιπάλους του και δεν χάνει την μπάλα ούτε με αίτηση. Η μουσική video game «ντύνει» ιδανικά το κλιπ, αφού τα κόλπα του μικρού «δαίμονα» συναντώνται μόνο σε ηλεκτρονικά σαν αυτά που κατασκευάζουν οι συμπατριώτες του.

Δωδεκάχρονος αντικρούει τον Αϊνστάιν


Στα δώδεκα του χρόνια, ο Jacob Barnett βρίσκεται μερικές… μαθηματικές εξισώσεις μακριά από το να αποδείξει ως λαθεμένη τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, ενώ πρόκειται να επιχειρήσει να αντικρούσει και τη θεωρία του Big Bang....

Τα φρούτα που δεν παχαίνουν!


Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Μύθος ή πραγματικότητα; Οπως επισημαίνεται σε έρευνα του καναδικού περιοδικού «Family Health and Life», ένα μήλο σίγουρα δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες μας σε βιταμίνες, αλλά τα περισσότερα μήλα παχαίνουν.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Προφητείες: 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι


ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΞ

O χρήστης "sangstar1" ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο youtube ελάχιστες ώρες πριν. Το παρακάτω βίντεο που θα δείτε έρχεται από την Αυστραλία και κάποιοι θεωρούν πως είναι κομήτης άλλοι μητρικό σκάφος που μπαίνει στην ατμόσφαιρα..και άλλοι πως είναι contrails αεροπλάνου που αντανακλάνουν λόγω Ήλιου.Προσέξτε καλά την περιγραφή του

Σηµείωµα ταξίδεψε στη Βαλτική Θάλασσα επί 24 χρόνια


Βερολίνο: Ήταν πέντε χρονών παιδί ο Φρανκ, όταν το 1987 µε τη βοήθεια του πατέρα του έγραψε ένα σηµείωµα, το έβαλε σ’ ένα µπουκάλι και το πέταξε στη Βαλτική Θάλασσα.

Οι 10 χειρότεροι λόγοι για να εξαφανιστείς από προσώπου γης


Έρχονται κάτι στιγμές που θα ευχόσουν να ανοίξει η γη κάτω απ’ τα πόδια σου, να ...εξαφανιστείς από προσώπου γης, να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας σε άλλη παραλία. Αλλά αντί γι’ αυτό, πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να συνεχίσεις να ζεις με πληγωμένο γόητρο...

Οι 7 θανάσιμες ατάκες...που δεν πρέπει να ξεστομίσετε στον σύντροφό σας...


Τι πρέπει να λέμε στον αγαπημένο μας και τι να κρατάμε για τον εαυτό μας σε μια σχέση; Οι παρακάτω ατάκες μπορεί να... προκαλέσουν ρήξη σε μια σχέση, γι’ αυτό προσέξτε να μην τις πείτε στον αγαπημένο σας!

Χάιλαντερ: Έπεσε από 300 μέτρα – τον βρήκαν όρθιο να διάβάζει χάρτη!

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ομάδα διασωστών στη Σκοτία. Ένας ορειβάτης έπεσε από βουνό ύψος 305 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ: Σε κάποιους παπάδες μάλλον δεν αρέσουν οι φωτογραφίες...


Πραγματικά όλα τα λεφτά η φωτογραφία...


Συνωμότες, συνωμοσιολογία και πολιτική

Διάφοροι ντερμπεντέρηδες του καθεστώτος καταβάλουν τον τελευταίο καιρό φιλότιμες προσπάθειες να διασκεδάσουν την έννοια της συνωμοσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας και στις διεθνείς μας σχέσεις. Μοιάζει σαν ο συνωμότης να επιχειρεί να νομιμοποιήσει την ύπαρξη και την λειτουργία του σε μια κατεξοχήν συνωμοτική δομή, λοιδορώντας και περιγελώντας όσους την αποκαλύπτουν.

Σε επιφυλακή η μπλογκόσφαιρα


Φήμες για «ρυθμίσεις» εν μέσω πολέμου Μega - Fimotro
Περίεργα παιχνίδια στο διαδίκτυο με στόχους αμφιλεγόμενους

Σήμερα είναι πρωταπριλιά.


Σας ενημερώνουμε, λόγω της πρωταπριλιάς, ότι πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, η κυβέρνηση του οποίου αφού μηδένισε το χρέος και έδιωξε κακήν κακώς την τρόικα προχωράει σε αυξήσεις των μισθών και ημερομισθίων και συντάξεων κατά 30%. Η αγορά πλήρης προϊόντων υποδέχεται τους Έλληνες καταναλωτές οι οποίοι βρίσκοντας τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα προβαίνουν σε αθρόες αγορές. Η οικονομία βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση και ο ρυθμός ανάπτυξης ξεπερνά και αυτόν της Κίνας. Ο Ελληνικός λαός πανευτυχής διαδηλώνει υπέρ του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και τους εύχεται υγεία και μακροημέρευση.

Η ΣΥΝΟΜΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ


Το να ακροβατούμε μεταξύ αλήθειας και ψέματος, είναι εξ ορισμού μία δυνατότητα που η ονομασία του ιστολογίου μας “επιτρέπει” να το κάνουμε. Αλλωστε θεωρούμε οτι πολλοί αναγνώστες έχουν “άποψη” και δεν χρειάζεται να την επηρεάσουμε με οιοδήποτε τρόπο.Μέσα σε ενα τέτοιο πλαίσιο, σας προτρέπουμε να δείτε τα επόμενα 2 δεκάλεπτα βιντεοκλίπς και να “κρίνετε” μόνοι σας για το αληθές η ψευδές της παρουσίασης που κάνουν.Εμάς πάντως , ακόμα και στη “σφαίρα” της συνομοσιωλογίας να ανήκουν, μας εντυπωσίασαν: