Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Είμαστε από το μέλλον [Εκπληκτικό βίντεο]

Είμαστε από το μέλλον. Τα πάντα θα είναι εντάξει. Το μέλλον είναι ένα όμορφο μέρος ... Αλλά θα χρειαστεί κάποια κατάρτιση, προκειμένου να το κατοικήσουμε.
Στο μέλλον η τεχνολογία εξελίσσεται πιο γρήγορα από κάθε ανθρώπινο μυαλό που μπορεί να σκεφτεί.
Γίναμε σαν τους θεούς και είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ολόκληρους κόσμους εν ριπή οφθαλμού. Κάθε σκέψη έχει ένα δραστικό άμεσο αντίκτυπο.
Όλα τα όνειρα μας έγιναν πραγματικότητα - αλλά το ίδιο και οι εφιάλτες μας.
Το μέλλον έγινε μια μάχη ιδεών. Πρέπει να μάθουμε να κατευθύνουμε τα μυαλά μας ψυχολογικά, για την πρόληψη των σκοτεινών δυνάμεων από το να καταστραφούμε όλοι μας.
Τώρα με κάθε νέο κόσμο που δημιουργούμε, θα είναι μία ιερή επιταγή του μυαλού μας ... «Γενηθήτω φως».
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:
Αποκάλυψη

Συναγερμός για νέο επικίνδυνο ιό στο Facebook

Νέος ιός έχει κάνει εδώ και μερικές ημέρες την εμφάνισή του στο Facebook. Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε
Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες του Facebook καθώς τις τελευταίες ημέρες ένας νέος ιός κυκλοφορεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Το κακόβουλο λογισμικό διακινείται μέσω ενός μηνύματος που εμφανίζεται πως έρχεται από τους φίλους στο Facebook, το οποίο γράφει ότι κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο και περιέχει ένα συνημμένο αρχείο.
Ο ιός εξαπλώνεται μέσω συνημμένων αρχείων που καταφθάνουν στον φάκελο εισερχομένων μηνυμάτων της υπηρεσίας (inbox) ενώ εφόσον ο χρήστης ανοίξει αυτά τα αρχεία τότε αυτόματα στέλνει το "κακόβουλο" μήνυμα σε όλους τους φίλους του.
Ο ιός έρχεται με τη μορφή συνημμένου αρχείου με την κατάληξη ".rar".
Μην ανοίξετε το αρχείο και αν εντοπίσετε κάποια ασυνήθιστη κίνηση, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με το φίλο σας προτού ανοίξετε το αρχείο.

Η Ρωσία θα συνεχίσει να ''καταπίνει'' χώρες και η Τουρκία θα διαμελισθεί


Η προσάρτηση της Κριμαίας αποτέλεσε ανομολόγητη έκπληξη για την Δύση η οποία είχε συνηθίσει την Ρωσία παρόλο το μέγεθος της να παραμένει στο περιθώριο.
Τουλάχιστον έτσι νόμιζε. 
Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης απέτυχαν να προβλέψουν τις προθέσεις του Βλ.Πούτιν όπως απέτυχαν να προβλέψουν και να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του Ρωσικού στρατού.

ΣΟΚ!! Δείτε τι φορολογία σας περιμένει πριν ψηφίσετε


Ο Έλληνας επειδή είναι "σκράπας" από φορολογικά ακόμα και εάν του πάρουν το σπίτι θα το μάθει όταν του το πουν με χαρτί κατασχέσεως. Κανείς Έλληνας δεν ξέρει τι θα πληρώσει τον Ιούλιο, και το κυριότερο δεν κατανοεί ΑΚΟΜΑ το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
Οπότε πριν ψηφίσει ας πάρει μια ιδέα τι τον περινένει μετά τις εκλογές, διότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.