Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Γνωρίστε τις πιο εξωτικές παραλίες της χώρας μας!!!



Γνωριστε τις πιο εξωτικες παραλιες της χωρας μας!!!
Οι ομορφιές του ελληνικού φυσικού τοπίου και οι μαγευτικές παραλίες γίνονται κάθε χρόνο παγκόσμιος πόλος έλξης. Ετσι αν ονειρεύεστε μαγευτικές εξωτικές διακοπές, δεν χρειάζεται να πάτε στην Καραϊβική για να τις απολαύσετε.
Εντυπωσιακές ελληνικές παραλίες με καταγάλανα νερά και χρυσή άμμο σας περιμένουν να κάνετε εξωτικές διακοπές χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε στην άκρη του κόσμου.
Σεϊχέλες - Ικαρία
Κοντά στο μικρό οικισμό του Μαγγανίτη βρίσκεται ένα τροπικό τοπίο με διάφανα νερά ψιλό χαλίκι και απίθανα χρώματα.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ξάνθη: Mojito με… τσίπουρο και ρακί!

Ξάνθη: Mojito με… τσίπουρο και ρακί!


Όλη την Ελλάδα φαίνεται ότι κατακτά η ανακάλυψη του «Mojito με τσίπουρο» ή του «Ρακίτο» που ξεκίνησε από την Ξάνθη.

Ο συνδυασμός της κουβανέζικης διάσημης συνταγής και της ελληνικής παράδοσης, ή άλλιώς η αντικατάσταση του βασικού στοιχείου του γνωστού κοκτέιλ (ρούμι) με το τσίπουρο ή τη ρακί έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού, κυρίως στις νεαρές ηλικίες.

Η πρωτότυπη συνταγή έχει γίνει ήδη πολύ δημοφιλής στα μπαρ της Βόρειας Ελλάδας.

Να μην απελπιζόμαστε..

Όταν αδελφέ μου ντρέπεσαι να σηκώσεις τα μάτια στον ουρανό, και νιώθεις την ψυχή σου ξεγραμμένη από το βιβλίο της ζωής, διάβασε αυτούς τους λόγους του αγίου Αμφιλοχίου και θα βρεις νέα δύναμη στον κατά Χριστόν αγώνα σου.
Συνέχισε τον αγώνα και έχει ο Θεός για όλους μας!
Κάποιος αδελφός νικήθηκε από το πάθος της πορνείας και έκανε την αμαρτία καθημερινά, αλλά και καθημερινά ζητούσε έλεος από τον Κύριό του με δάκρυα και προσευχές. Ενεργώντας λοιπόν έτσι, τον ξεγελούσε η κακή συνήθεια, και έκανε την αμαρτία• έπειτα πάλι, μετά την αμαρτία, πήγαινε στην Eκκλησία, και βλέποντας την Iερή και σεβάσμια εικόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, έπεφτε μπροστά της με πικρά δάκρυα και έλεγε:

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,9 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αλάσκα






Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,9 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αλάσκα, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο σεισμών !!

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 100 χιλιομέτρων. Δεν έχουν αναφερθεί ως τώρα ζημιές ή τραυματισμοί και θύματα.

Πάντως οι αρχές είναι καθησυχαστικές και δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για μεγάλο τσουνάμι, παρά μόνο για κάποια κύματα λίγων μέτρων σε νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού αλλά και σε ακτές των δυτικών τμημάτων του Καναδά και των Η.Π.Α.

Σεισμός 7,2R ανοικτά της Ν. Ζηλανδίας

Σεισμός 7,2R ανοικτά της Ν. Ζηλανδίας

Σεισμική δόνηση 7,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22.19 ώρα Ελλάδος ανοικτά της Ν. Ζηλανδίας και συγκεκριμένα των νήσων Kermadec, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού-Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 993 χιλιόμετρα νοτίως του Nuku‘alofa της Tonga και το εστιακό του βάθος στα 2 χλμ.

Υπάρχει ειδοποίηση -χαμηλής ισχύος-για τσουνάμι.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αυστραλία: Εντυπωσιακές εικόνες από την τεράστια χώρα με μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία στη Γη


Η φυσική ομορφιά της Αυστραλίας είναι ασυναγώνιστη και διαφορετική, και τα εντυπωσιακά τοπία της, δελεάσουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.
Από τις γραφικές παραλίες με τη λευκή άμμο, τις σαρωτικές ερήμους, και τα εντυπωσιακά δάση, που συμπληρώνεται από τη μοναδική γηγενή άγρια ​​ζωή που δεν βρέθηκε πουθενά αλλού στη Γη.
Μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες της Αυστραλίας από το National Geographic αναδεικνύουν μερικές από τις πιο διάσημες εικόνες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, Παγκόσμιας Κληρονομιάς και εθνικών πάρκων.
Η συλλογή των φωτογραφιών είναι ένα εικαστικό ταξίδι σύλληψης από μερικές από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες πάνω στη Γη - κρυμμένα φαράγγια, την περιοχή των παλαιότερων καύσεων του κόσμου, και βραχώδεις σχηματισμοί με βαθιές συνδέσεις και αυτόχθονες κοινότητες.
Προσθέτοντας γοητεία στην Αυστραλία είναι ότι υπάρχουν τέτοιες ακρότητες μέσα σε μία ήπειρο - που θεωρείται η ξηρότερη κατοικημένη στη Γη, αλλά είναι επίσης το σπίτι από πλούσια δάση, τεράστιες θαμνώδεις εκτάσεις, και χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής.
Στη συνέχεια, υπάρχει η αιώνια γοητεία από μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου με παρθένα λευκή άμμο, και μια από τις καλύτερες τοποθεσίες καταδύσεων στον πλανήτη.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πού έχεις ελίτσα να σου πω τον χαρακτήρα σου...

Δείτε τη φωτογραφία και μετά ρίξτε μια ματιά στις απαντήσεις!

Το γιγάντιο Antonov An-225 προκαλεί δέος


antonov1
Δείτε το βασιλιά των αιθέρων, το γιγάντιο εμπορευματικό αεροσκάφος Antonov An-225 Mriya, με τη ματιά του ρώσου φωτογράφου Σλάβα Στεπάνωφ. Ο φωτογράφος διείσδυσε στα άδυτα του μεγαλύτερου αεροσκάφους στον κόσμο και κατέγραψε μοναδικά στιγμιότυπα που προκαλούν δέος.

Δείτε τον ουρανό όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ [Βίντεο]




Ο φωτογράφος Βίνσεντ Μπάντι κατάφερε να καταγράψει τον ουρανό με μία πρωτοποριακή μέθοδο.
Χρησιμοποίησε πολλαπλές κάμερες προκειμένου να έχει οπτική γωνία 360 μοιρών ενώ για την παρουσίαση του βίντεο χρησιμοποίησε την τεχνική του time – lapse.
Αυτό το βίντεο αποτελεί το τελειότερο δείγμα της δουλειάς του μετά από 2 χρόνια πειραματισμών.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο, με την μουσική Μπράντον Μακ Κόι:

ΑΠΙΘΑΝΕΣ και ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ! Ποιες είναι οι αντιδράσεις των μπαμπάδων μόλις βλέπουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους; (PHOTOS)



Η αγάπη ενός πατέρα για τα παιδιά του...

Δείτε 25 συγκινητικές φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζονται οι μπαμπάδες τη στιγμή που αντικρίζουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ...ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!



http://www.mylady.gr/ImageGen.ashx?image=/media/74146/nefra.jpg&width=460&constrain=trueAΠO ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΗΝΟΥ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι
ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας. Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.


Πως γίνεται αυτό ;




Είναι πολύ εύκολο.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

18 Ιουνίου 1992 - Όταν ο Υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς έπεσε για την Πατρίδα! (BINTEO)


Ο Νίκος Σιαλμάς και οι συνάδελφοί του στα Mirage F1 και τα F-4E δεν δίστασαν ούτε στιγμή να εμπλακούν στις αρχές της δεκαετίας του '90 με τα τουρκικά F-16. Ο Νίκος Σιαλμάς και οι συνάδελφοί του στα Mirage F1 και τα F-4E δεν δίστασαν ούτε στιγμή να εμπλακούν στις αρχές της δεκαετίας του '90 με τα τουρκικά F-16.
Του Δημήτρη Θ. Στεργίου
Ο θάνατος του υποσμηναγού (Ι) Νίκου Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου του 1992 συντάραξε ολόκληρο το πανελλήνιο και αποτέλεσε πρωτοσέλιδο αλλά και θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό.
Κυρίως γιατί ο υποσμηναγός που ανήκε στην 342 Μοίρα Παντός Καιρού της 114 Πτέρυγας Μάχης, ήταν το πρώτο θύμα της καθημερινής τουρκικής προκλητικότητας και αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Σήμερα δεν τελείται στον Άγιο Ευστράτιο μνημόσυνο στη μνήμη του και με την ευκαιρία αυτή κάνουμε μια μικρή αναφορά μνήμης και παραδειγματισμού για τους νεότερους, ενώ καλό θα ήταν οι πολιτικοί μας να αφήσουν τα πολιτικά τερτίπια και να αναλογιστούν το νόημα της θυσίας μιας ακόμη εμβληματικής προσωπικότητας, από αυτές που έχει προσφέρει στον τόπο η Πολεμική μας Αεροπορία στην προσπάθεια προάσπισης των οσίων και των ιερών...

100 μέρες για ν’αλλάξουμε τα πάντα


Εισερχόμενα
x

Emma Ruby-Sachs - Avaaz <avaaz@avaaz.org>

12:53 μ.μ. (Πριν από 9 ώρες)


προς Εμένα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,



Η λεπτή ισορροπία της βιόσφαιρας του πλανήτη μας είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης -- σε βαθμό που πλέον κινδυνεύει κάθε μορφή ζωής στη Γη. Αυτή είναι η στιγμή του γαμώτο για το κλίμα μας, όπως την αποκάλεσαν οι επιστήμονες. Όμως σε 100 μέρες, οι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν στον ΟΗΕ για να βρουν λύσεις. Εμείς οι πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου, θα συσπειρωθούμε για να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη ημέρα δράσης κατά της κλιματικής αλλαγής στην ιστορία ώστε να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα και να αγωνιστούμε για όλα όσα αγαπάμε. Δήλωσε συμμετοχή:

Η τελευταία εποχή των παγετώνων συνέβη μέσα σε 6 μόνο μήνες. 6 μήνες για να καλυφθεί η Ευρώπη και οι ΗΠΑ με αμέτρητα κομμάτια πάγου σε μέγεθος πολυκατοικιών. Αυτό ήταν ένα «σημείο καμπής» για το κλίμα όπου η ισορροπία κατέρρευσε και απειλήθηκε η ζωή στη Γη. Τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άλλα τρία σημεία καμπής ακριβώς σαν κι αυτό.

Αυτή είναι η στιγμή του γαμώτο για το κλίμα μας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας κορυφαίος επιστήμονας της NASA. Μόνο μια γαμώτο αντίδραση των πολιτών του κόσμου, μέσα από μια τεράστια, συντονισμένη δράση μπορεί να αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας.

GAS είναι το νέο Facebook και μάλιστα πληρώνει!



 Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο ονομάζεται GlobAllShare  η αλλιώς gas. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με το facebook είναι ότι θα επιτρέπει την απεριόριστη διασύνδεση δηλαδή θα μπορείς να κάνεις φίλο όποιον θέλεις χωρίς να σε ρωτάει αν όντως το γνωρίζεις!!!
Επιπλέον θα διαθέτει και δωρεάν υπηρεσίες όπως δωρεάν τηλεφωνήματα, δωρεάν βιντεοκλήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις, video-email, αποστολή SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, και τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας και e-shop.

 Είναι δωρεάν, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Είναι ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα όσα άλλα έχεις πιθανώς γραφτεί.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το υποσυνείδητό σας μπορεί να κάνει τα πάντα: Πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή του


Το υποσυνείδητό σας μπορεί να κάνει τα πάντα: Πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή του Άρθρο της Anna Le Mind
Μετάφραση/Επιμέλεια: Σωτηρία Κακαγιά
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το υποσυνείδητο είναι ότι πάντοτε είναι «ενεργό». Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε εγρήγορση μέρα νύχτα, ανεξαρτήτως από το τι κάνετε. Το υποσυνείδητο ελέγχει το σώμα σας. Δεν μπορείτε να ακούσετε αυτή τη σιωπηλή εσωτερική διαδικασία με συνειδητή προσπάθεια. Πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το υποσυνείδητό σας. Είναι ζωτικής σημασίας να το διατηρείτε σε κατάσταση προσδοκίας μόνο θετικών γεγονότων και να υιοθετήσετε έναν τρόπο σκέψης που να βασίζεται αποκλειστικά στην πίστη, τη δικαιοσύνη και την αγάπη.

«Αν η Ελλάδα επιτεθεί μας τα παίρνει όλα!» - Ο πύρινος λόγος Γερμανού καθηγητή για το Eλληνικό χρέος


Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Τι θέλει να πει η κόκα κόλα για τις 16 Ιουνίου οτι θα συμβεί στην Βραζιλία;

Το παρακάτω βίντεο δείχνει οτι η κόκα κόλα με την διαφήμιση της θέλει κάτι να μας πει. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία η τηλεόραση δείχνει την διαφήμηση με την επίθεση ενος κόκκινου φορτηγού στις 16 Ιουνίου στις

Όταν έρθει η Μόρα στον ύπνο σας...



Ένα φαινόμενο μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού, που ζητά εξηγήσεις εδώ και χρόνια "φωτίζεται" σιγά-σιγά μέσα από την προσέγγιση του ερευνητή Τζόναθαν Μπράιτ. Μετά από το Α' μέρος της συνέντευξής του στον Γιάννη Μούτσο ( "Μόρα: ο νυχτερινός επισκέπτης που σκορπά τον τρόμο)", ακολουθούν κάποιες πρακτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
"Πώς θα καταλάβω ότι δέχομαι την επίθεση της Μόρας;"

ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗΣ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ GANZHIN ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!


Ο Πούτιν προσκύνησε μυστικά τον Άγιο Ιωάννη της Κρονστάνδης!!!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 Για τον Άγιο Ιωάννη της Κρονστάνδης, μία από τις σημαντικότερες ιερές μορφές της ρωσικής Ορθοδοξίας, έχει γίνει και

Μπορείς να διακρίνεις το πρόσωπο στο χάρτη; [photos]


Η πιο σημαντική λειτουργία ενός χάρτη είναι ο προσανατολισμός σε μια περιοχή και ο γεωγραφικός προσδιορισμός της θα αναθεωρήσεις...

Πανέμορφες ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο!


Πέρα από τα συμβατικά διαμερίσματα και τα σπίτια με κήπο, οι κατοικίες που θα δείτε στη συνέχεια είναι από τις πιο ασυνήθιστες και πανέμορφες συνάμα!


Η έννοια κατοικία ανά τον κόσμο δεν...

διαφοροποιείται και πολύ από τον έναν λαό στον άλλον. Μονοκατοικία με κήπο ή διαμέρισμα είναι αυτό που ο καθένας ορίζει ως «το σπίτι του» σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν μένει. Από εκεί και πέρα η διαφοροποίηση εντοπίζεται στην τοποθεσία, στον σχεδιασμό αλλά και στην εσωτερική διακόσμηση και διαρύθμιση που επιλέγει να έχει το σπίτι των ονείρων του. Δείτε στη συνέχεια μερικά παραδείγματα ασυνήθιστων κατοικιών ανά τον κόσμο που ξεχωρίζουν και για την ομορφιά τους.
1. Σπίτι στη λίμνη, Akureyri, Iceland

Πως να Χτίσετε Σπίτι από Πλαστικά Μπουκάλια με Ελάχιστο Κόστος (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)


Αν η Ελλάδα νοιαζόταν για την επίλυση του προβλήματος των αστέγων πολιτών, εδώ παρουσιάζουμε μια ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει. Ααα και μην ξεχνάμε ότι από τον καιρό του μνημονίου δηλαδή χοντρικά το 2010 όλο και περισσότεροι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες στην Ελλάδα.

ΟΑΕΔ: Τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης από τον Ιούλιο

Σε εφαρμογή αναμένεται να τεθούν τον Ιούλιο τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και κατάρτισης ανέργων από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), από τα οποία θα ωφεληθούν συνολικά 35.500 άτομα.

Είσαι Ένας Indigo; 11 Γνωρίσματα των παιδιών Indigo (BINTEO)



Είσαι ένα Παιδί Indigo;

Όταν λέμε "Παιδιά Indigo" εννοούμε το νέο τύπο ανθρώπου που γεννήθηκε σε αυτή τη γενιά. Εμφανίζουν εκπληκτικά κατορθώματα στη διαίσθηση και πληροφορίες πέρα ​​από τα χρόνια τους, αυτά τα παιδιά indigo έχουν αρχίσει να έχουν πολύ πιο κοινή αντίληψη στο πλαίσιο της πνευματικής κοινότητας. Αυτή είναι μια λίστα που αναπτύχθηκε από τον θεραπευτή μέσω παιχνιδιού Jan Yordy, πρώην δάσκαλο δημοτικού σχολείου και παιδικός σύμβουλος που έχει συνεργαστεί με τους γονείς και τα παιδιά για 25 χρόνια.

Δείτε  παρακάτω στο Βίντεο πως ένα παιδί indigo μοιάζει εν δράση!



Όπως διαβάζετε τη λίστα, δείτε αν μπορείτε να συντονιστείτε με οποιοδήποτε από αυτά τα γνωρίσματα:

Το αίνιγμα της πυραμίδας του Ταΰγετου


Είναι ένα από τα θαύματα και αινίγματα της Ελλάδας.
Στην Πελοπόννησο, στο πιο ψηλό σημείο του πανέμορφου βουνού που το όνομά του έδωσε η Ταϋγέτη, μια από τις επτά Ατλαντίδες ή Πλειάδες, η φυσική πυραμίδα στα 2.407 μέτρα υψόμετρο ακόμα λατρεύει το θεϊκό.

8 Σημάδια ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση, αλλά Μόνο Κρεβάτι…

Είσαι σε μια σχέση που τη βλέπεις σοβαρά. Εκείνος όμως; Ίσως δεν θέλει σχέση καθόλου. Ίσως πάλι δεν θέλει σοβαρή σχέση και αυτό είναι χειρότερο κάποιες φορές.
Το να μη θέλει κάποιος σχέση είναι κατανοητό. Ξεκαθαρίζεις και εσύ τα συναισθήματα σου. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλει σοβαρή σχέση αλλά μόνο κρεβάτι; Κάθεσαι και περιμένεις ότι αυτό θα αλλάξει; Λίγο δύσκολο… Εκτός αν αυτό βολεύει κι εσένα


Δες λοιπόν τα σημάδια ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση και πράξε ανάλογα.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

έλεγχο έως και πλήρη κατάργηση της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιώ

Να τα να τα… Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών…

Το Διευθυντήριο του... Ευρώ

Έτσι έπαιζαν το παιχνίδι... - Τα πρόσωπα που έστησαν στο σαθρό οικονομικό μοντέλο της Ελλάδας παραμένουν στις θέσεις κλειδιά και διαχειρίζονται την κρίση. 
Ο τελευταίος ανασχηματισμός έβγαλε στην επιφάνεια, για μια ακόμα φορά, περίεργες «συμπτώσεις» που μέχρι πρότινος μόνο οι «συνομωσιολόγοι» με ..

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΓΗ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΠΛΑ!!!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!ΟΤΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!ΤΩΡΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;;;

Κάτι μεγάλο έρχεται - δήλωσε ο Marshall Masters όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο να είναι ένας

ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΠΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΟ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΦΗΜΗ ,ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Περιηγηθείτε τώρα σε όλη την Ελλάδα με το Google Street View



Είναι γεγονός. Από σήμερα, το "κίτρινο ανθρωπάκι" του συστήματος επίγειας πανοραμικής απεικόνισης με φωτογραφίες των χαρτών της Google, ενεργοποιεί τις μπλε διαδρομές, σε ολόκληρη τη χώρα μας, και παρουσιάζει κάθε γωνιά της, όπως την κατέγραψε το αυτοκίνητο της Google, και η κοινότητα χρηστών.
Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα που δίνει στο χρήστη να "ταξιδέψει πίσω στο χρόνο" παρτηρώντας, σε όσες περιοχές διατίθεται, τις πανοραμικές φωτογραφίες που είχε συλλέξει η υπηρεσία το 2009,

Το τραγούδι του Άδωνι! ΕΠΟΣΣΣΣ!!!!!!