Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Του εμπιστεύονταν τα κλειδιά από τα σπίτια και τα καταστήματά

Κάνε φίλο να δεις καλό!«Άνθρωπο εμπιστοσύνης» θεωρούσαν οι γνωστοί και οι φίλοι του έναν 28χρονο κάτοικο Ρεθύμνου, γι’ αυτό και συχνά του εμπιστεύονταν τα κλειδιά από τα σπίτια και τα καταστήματά τους, ώστε να «ρίχνει μια ματιά» όσο έλειπαν! Όμως, εκείνος δεν αρκούνταν στο να προσέχει μη λείπει κάτι… Φρόντιζε να λείπει –κυρίως χρήματα!

Τα τελευταία χρόνια, οι κλοπές σε σπίτια και καταστήματα ανθρώπων που ανήκαν στον κύκλο του 28χρονου, είχαν γίνει συχνό φαινόμενο… Κανείς τους, όμως, δεν είχε συνδυάσει το γεγονός ότι του είχε δώσει κλειδιά, με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις χρημάτων που συνέβαιναν πολύ καιρό αργότερα! Άλλωστε, εκείνος επέστρεφε τα κλειδιά όταν οι φίλοι του γύριζαν…
Προηγουμένως, όμως, έβγαζε… αντικλείδι, γι’ αυτό ποτέ δεν βρίσκονταν ίχνη διάρρηξης! Η προσοδοφόρα «δουλειά» του 28χρονου πήρε τέλος όταν κάτι υποψιάστηκε μια φίλη του και άφησε 250 ευρώ στο σπίτι της. Όταν ο νεαρός άνοιξε με το κλειδί που είχε φτιάξει και μπήκε, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας! Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σταδιακά είχε κλέψει συνολικά 60 χιλιάδες ευρώ από σπίτια και καταστήματα φιλικών του προσώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: