Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Οι εξωγήινοι μου δίνουν εντολές»


Οι εξωγήινοι έχουν φυτέψει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλό του και εκείνος απλώς υπακούει στις εντολές τους. Αυτό ισχυρίστηκε ο Damian, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε ένα άλλο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο Εισαγγελέας πάντως έχει άλλη άποψη. Πιστεύει ότι ο Damian ήταν απλά μεθυσμένος.

Ο 32χρονος Αυστραλός, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως είναι αθώος και δεν προκάλεσε ο ίδιος το ατύχημα, αλλά ακολούθησε τις εντολές των εξωγήινων.

Ο συνήγορός του δήλωσε στο δικαστήριο, πως δεν είχε πάρει τα φάρμακά του την ημέρα του ατυχήματος, όταν έπεσε με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων, πάνω σε άλλο όχημα.

Σύμφωνα με έγγραφο του δικηγόρου του, που κατατέθηκε στο δικαστήριο, το ατύχημα συνέβη λίγο μετά την απόρριψη του 32χρονου από ένα τοπικό κλαμπ γκολφ. Από εκεί τον έδιωξαν γιατί χτυπούσε με τις μπάλες τους άλλους παίκτες.

«Ο πελάτης μου έφυγε από το κλαμπ και οδηγούσε όταν έπαθε το ψυχωτικό επεισόδιο, ενώ πιστεύει πως άκουγε οδηγίες από έναν επικεφαλής εξωγήινο, που του ζητούσε να επιστρέψει αμέσως σπίτι του. Ο εξωγήινος του είπε πως έπρεπε να γυρίσει σπίτι του και ήθελε να υπακούσει στις διαταγές του, γι' αυτό οδηγούσε με τρόπο που έδειχνε πως βρισκόταν υπό τον έλεγχο του εξωγήινου» υποστήριξε ο δικηγόρος.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο κατηγορούμενος μία ώρα μετά το ατύχημα, έδειξαν πως υπήρχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του, που ξεπερνούσε κατά πολύ το νόμιμο όριο που υπάρχει για τους οδηγούς στην Αυστραλία.