Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο όργια στο Αγρίνιο: download link, φωτογραφίες

Τα download links για το sex video με ομαδικάόργια στο Άγρινιο κάνουν θραύση. Δείτε σκηνές τουροζ βίντεο με παντρεμένες και νεαρούς σε όργια στο Αγρίνιο.
Τα οργια στο Αγρινιο έγιναν στο σπίτι σερβιτόρου γνωστού μπαρ της πόλης. Λίγο πριν τα όργια, οι τρεις παντρεμένες γυναίκες διασκέδαζαν στο γνωστό μπαρ με σφηνάκια και ποτά. Εκεί γνώρισαν τους τέσσερις σερβιτόρους, φλέρταραν μαζί τους και τελικά έφυγαν όλοι μαζί για το σπίτι του ενός.
video-orgia-agrinio5Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων φέρεται να είναι παντρεμένη με οδοντίατρο ορθοδοντικό, ήταν έτοιμες για όλα. Ταομαδικά όργια με τους τέσσερις νεαρούς σερβιτόρους ξεκίνησαν κατα τις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκαν κατά στις 10.
video-orgia-agrinio4Οι παντρεμένες ήταν μάλιστα τόσο ξαναναμμένες που δεν έφεραν καμιά αντίσταση όταν ένας εκ των νεαρών άρχισε να τραβά τα όργια σε βίντεο με το κινητό. Το ροζ βίντεο με όργια στο Αγρίνιοκυκλοφόρησε αρχικά από κινητό σε κινητό και τελικά ανέβηκε online στο internet.
video-orgia-agrinioΣτο sex video με όργια στο Αγρίνιοφαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των γυναικών που συμμετέχουν, τα οποία για ευνοητους λόγους έχουν αλλοιωθεί στο βίντεο που ανεβασε το kampia. Στο δωμάτιο των οργίων υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 άτομα και η κάμερα κάνει κοντινά και μακρινά πλάνα, πάντα όμως σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οι παντρεμένες και οι νεαροί επιδίδονται σε διάφορες στάσεις στοματικού sex, ομαδικα οργια και παρτουζες. Ο ήχος του original βίντεο περιλαμβάνει ερωτικά επιφωνήματα και λόγια στα ελληνικά, αλλά και στα αλβανικά.
Οι αναζητήσεις για download links του βίντεο με όργια το Αγρίνιοπήραν φωτιά αμέσως μόλις το νέο διαδόθηκε. Σε διάφορα torrent forums μάλιστα, πολλά μέλη παρακαλούσαν τους uploaders να ανεβάσουν το βιντεο με τα οργια του Αγρινιου τάζοντας τους τον ουρανό με τ’ άστρα! Αν και αρχικά το βίντεο διαδίδονταν μόνο μέσω κινητών, τα πρώτα torrent-rapideshare links δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: