Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επιδειξίας επικαλέστηκε το... μέγεθος!

Το μέγεθος του ανδρισμού του επικαλέστηκε ένας Αυστραλός προκειμένου να μην συλληφθεί επειδή γδύθηκε μέσα σε πάμπ επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα! Όχι, δεν άρχισε να περηφανεύεται για το μεγάλο μέγεθος αλλά για το... μικρό, λέγοντας πως ανάλογου μεγέθους ήταν και η προσβολή που προκάλεσε!

Ο Τίμοθυ Σκοτ Κλαρκ ήπιε λίγο παραπάνω και, στο τσακίρ το κέφι, κατέβασε τα παντελόνια του μέσα στην παμπ και άρχισε να δείχνει στους πελάτες το μόριό του.

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι θαμώνες δεν ήξεραν που να... κοιτάξουν μέχρι να συμμαζευτεί ο νεαρός. Υπήρξαν και κάποιοι τολμηροί, βέβαια, που άρχισαν να γελάνε με τον... μικρούλη Τίμοθυ και τον φωτογράφησαν για να ΄χουν να θυμούνται!

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, ο Κλαρκ συνέχισε το... βιολί του και άρχισε να διαμαρτύρεται ότιδεν πρέπει να συλληφθεί γιατί η προσβολή ήταν ανάλογη με το μέγεθος του ανδρισμού του, δηλαδή μικρή!

Φυσικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ ο ίδιος αφού είδε ότι η δικαιολογία δεν ήταν και τόσο πειστική δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και πρέπει να πληρώσειπρόστιμο 300 δολαρίω