Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Nύφη με… 6925 σκουλαρίκια! (vid)



Η γυναίκα με τα περισσότερα σκουλαρίκια στον κόσμο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της -συνταξιούχο δημοσίου- την Τετάρτη (08.06) στη Σκωτία, ο
οποίος μπορεί να μην έχει ούτε ένα piercing αλλά λατρεύει και τα 7000 της συζύγου του!
Για την ακρίβεια, 6.925 σκουλαρίκια έχει πάνω στο σώμα της η γυναίκα-σουρωτήρι Έλεν Ντάβινσον η οποία έχει κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (από το 2009 που είχε «μόλις» 3.950 τρύπες!). Κάτι τέτοιο όμως δεν την εμπόδισε από το να βρει τον άντρα των ονείρων της και να τον παντρευτεί σε μια κλειστή τελετή σε εκκλησία του Ενδιβούργου.
Ο σύζυγος της, Ντάγκλας Γουότσον, είναι περίπου 60 ετών και συνταξιούχος, ενώ εμφανίστηκε στο γάμο συντηρητικά ντυμένος, με ένα απλό ναυτικό κοστούμι, ένα γαλάζιο πουκάμισο και μια γραβάτα από το Marks and Spencer, σύμφωνα με τη βρετανική telegraph.
Η Έλεν όμως ήταν σαφώς πιο… εντυπωσιακή. Όχι για την ενδυμασία της, αφού φορούσε ένα απλό λευκό νυφικό, όσο για τη συνολική «εμφάνιση» της, αφού οι καλεσμένοι δυσκολεύονταν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά του τρυπημένου με 192 σκουλαρίκια προσώπου της!
H ίδια μάλιστα φορούσε μια εντυπωσιακή τιάρα με λουλούδια και μια πεταλούδα, η οποία έκανε το θέαμα ακόμη πιο περίεργο.
«H Έλεν ήταν πανέμορφη«, δήλωσε ο σύζυγο της λίγο μετά το γάμο στα ΜΜΕ που έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία του ζευγαριού. «Όλοι κοιτούν τα σκουλαρίκια, αλλά εγώ δε στέκομαι εκεί: βλέπω την προσωπικότητα “κάτω” από αυτά» συνέχισε.
Να σημειωθεί ότι περίπου τα 1.500 σκουλαρίκια που έχει η Έλεν, βρίσκονται σε… εσωτερικά μέρη του σώματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: