Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ευρωπαϊκός στρατός καταστολής Eurogendfor !! ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΣΟΚ: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ευρωπαϊκός στρατός καταστολής Eurogendfor !!

Tελικά οι πληροφορίες της prionokordela.gr επιβεβαιώθηκαν και από χθές το βράδυ ο ευρωπαϊκός στρατός καταστολής βρίσκεται στην χώρα μας.
Από έγκυρες πηγές,  η Eurogendfor ήρθε...
στην Ελλάδα! Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor).
Αυτοί, όπως ισχυρίζονται πάντα οι ίδιες πηγές, μπήκαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκαν στη Λάρισα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Prionokordela.gr  βρίσκονται σε στρατόπεδο έξω από τη Λάρισα, για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε σε ποιο.
Το δρομολόγιο που ακολούθησαν ήταν από την Ηγουμενίτσα, όπου τους μετέφεραν με καμουφλαρισμένα τεθωρακισμένα οχήματα…
Θα παρακαλούσαμε, αν δεν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, να υπάρξει μια επίσημη διάψευση από την κυβέρνηση ως προς την παραπάνω έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών. Διαφορετικά να μας εξηγήσουν γιατί πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής; Έχει καταλυθεί ήδη η δημοκρατία και δεν το γνωρίζουμε και επίσημα; Τί συμβαίνει, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας;
Σημαίνει λοιπόν ότι  έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της στη πατρίδας μας και οφείλει κάποιος, επιτέλους, να αντιδράσει.
Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, οι δυνάμεις θα φθάσουν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με τουριστικά λεοφωρεία.
Το ότι η κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, το γνωρίζαμε, αλλά ότι θα έφερνε και τον… στρατό της, ε αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε…

 
 
Πηγή: Prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: