Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τα μυστικά ομορφιάς της Allyson Felix


Τι κάνει η 26χρονη Ολυμπιονίκης μετά την προπόνηση; 
26χρονη χρυσή ολυμπιονίκης και δύο φορές κάτοχος ασημένιων μεταλλίων στο αγώνισμα των 200 μέτρων αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της μετά από μιαέντονη προπόνηση.  


Περιποίηση ...στα άκρα: Μετά από μια εξαντλητική προπόνηση η δημοφιλής ολυμπιονίκης αναζωογονεί τα κουρασμένα της πόδια βυθίζοντάς τα μέσα σε ένα ηλεκτρικό ποδόλουτρο (στο Homedics PedicureSpa Salon Footbath). Το συγκεκριμένο ποδόλουτρο μοιάζει με εκείνα που υπάρχουν στα κλασικά studio nails με τη διαφορά ότι επιπλέον κάνει και μασάζ στα πόδια. 

Φροντίδα χειλιών: Για την περιποίηση αυτής της επίμαχης περιοχής η Allyson Felix χρησιμοποιεί το C.O. Bigelow Mentha Lip Tints. Μάλιστα η ίδια λέει χαρακτηριστικά ότι η γεύση μέντας που αφήνει πάνω στα χείλη της είναι πολύ αναζωογονητική, ενώ επιπλέον βοηθά στην επούλωση των σκασμένων της χειλιών.

Αγαπημένο άρωμα: "Το να φορά κανείς το σωστό άρωμα του δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση" επισημαίνει η Allyson Felix, της οποίας το αγαπημένο της άρωμα δεν είναι άλλο από το Halle Reveal Eau de Parfum Spray by Halle Berry.

Δεν υπάρχουν σχόλια: