Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

πως θα περασουμε στην πεμπτη διασταση του (πληροφοριες!!!)



      Η ''τρίτη διάσταση'' στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ''τέταρτη διάσταση'' που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ''πέμπτη διάσταση''. Στην πέμπτη λοιπόν διάσταση η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων - σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι. Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ''ευσεβείς πόθοι'' ή ''ιστορίες για αγρίους'' όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ' επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

      Στην διάσταση αυτή λοιπόν οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγειές υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ' ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές, όσο μάλλον γευστική ευχαρίστηση. Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ''ενεργειακές γραμμές'', οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους εξωγήινους, εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχομε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.
       Λεπτομερέστερα όσον αφορά τις μετακινήσεις μας αυτές θα περάσουν από τα εξής τρία σταδία. α) Προτού καν γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα που θα κινούνται στους υπάρχοντες δρόμους  χρησιμοποιώντας καθαρή (που δεν μολύνει) δωρεάν (που δεν ξοδεύει καύσιμα κλπ υλικά) ενέργεια, (ηλεκτρική κλπ) που υπάρχει ήδη σαν τεχνολογία αλλά που οι κυβερνήσεις που την έχουν πάρει λόγω συμφερόντων την αποκρύπτουν. Τις διάφορες μορφές καθαρής δωρεάν ενέργειας, είτε αυτές οφείλονται σε γήινους εφευρέτες, είτε αποτελούν εξωγήινη τεχνολογία, αναλύω (λόγω των πολλών ερωτήσεων που παίρνω) στη σελίδα μου II.2.D7. β) Ακόμη με τεχνικές που εξουδετερώνουν την βαρύτητα θα κινούνται επίσης μεγάλα ιπτάμενα οχήματα για την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών με πολύ μεγάλες ταχύτητες, κινούμενα επίσης με δωρεάν καθαρή ενεργεία, ενώ θα έχουμε και (μικρότερα) ιδιωτικά ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία αυτή επίσης έχει δοθεί από τους εξωγήινους αλλά την κρατούν μυστική οι κυβερνήσεις που την έχουν λάβει. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι κυρίως για την μεταφορά υλικών κλπ. γ) Αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε είτε μόνοι μας, είτε μαζί με τα οχήματα μας (μαζί με τους συνεπιβάτες μας και τα πράγματα μας) σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, ενώ για διαπλανητικά ταξίδια (ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) θα διακτινιζόμαστε σε λίγα λεπτά με τα διαστημόπλοια μας (συνήθως μητρικά διαστημόπλοια προκειμένου για διαγαλαξιακά ταξίδια, δείτε προηγουμένη μου σελίδα II.2.D). Συνεπώς μετά το 2012 οι οδικές και λοιπές αρτηρίες και σταθμοί που τόσο κατέστρεψαν το περιβάλλον θα είναι πλέον άχρηστα.
      Οι κατασκευές μας, όπως σπίτια, πολυκατοικίες, κτήρια (με εκατοντάδες ορόφους), κλπ, θα γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι σήμερα, και θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, εάν οι κάτοικοι τους αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, όπως γίνεται ήδη στους άλλους πλανήτες. Ακόμη ολόκληρες πόλεις θα μπορούν να είναι πλωτές, να είναι αυτάρκεις σε ότι χρειάζονται, και να διαπλέουν τις θάλασσες. Οι διάφοροι χώροι-δωμάτια ενώ θα έχουν συγκεκριμένες (εν γένει μικρές) εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα σε αυτούς θα σου εμφανίζεται μια νέα ''εσωτερική'' διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πράγμα που συμβαίνει και στα περισσότερα πεμπτοδιάστατα διαστημόπλοια τους. Ακόμη θα μπορούμε να ρυθμίζουμε ορισμένες πλευρές του κτιρίου μας να βλέπουν σε περιοχές απομεμακρυσμένες μεταξύ τους, (π.χ. κάθε μια σε διαφορετική πόλη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και άμεση πρόσβαση προς αυτές), γεγονότα που όταν τα πρωτοείδα μού έκαναν μεγάλη εντύπωση. Επίσης μεγάλη εντύπωση μού έκαναν τα έντονα και πρωτόγνωρα χρώματα, πού μάλιστα μεταβάλλονται με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να μοιάζουν ζωντανά και σαν να αναπνέουν, και περιμένω να μπούμε στην πέμπτη διάσταση για να τα απολαμβάνω καθημερινώς. Όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, κάθε κτήριο θα έχει στην σκεπή του μια μικρή συσκευή που θα συλλαμβάνει την ενέργεια που εισέρχεται από το σύμπαν και πάει στο κέντρο της Γης, όταν μπαίνει και όταν βγαίνει, και θα την διοχετεύει για την κάλυψη άνευ δαπάνης κάθε ενεργειακής μας ανάγκης. Σε επίκαιρη ερώτηση που έκανα για το κτηματολόγιο μου είπαν ότι θα είναι άχρηστο διότι το σε ποιόν ανήκει το κάθε ακίνητο θα φαίνεται στην ενέργεια (αύρα) του κάθε ακινήτου. Ομοίως θα είναι άχρηστα και τα ληξιαρχεία καθ ότι όλες τις πληροφορίες για την ιστορία μας θα μπορεί κάποιος να τις διαβάζει στην αύρα μας και συνεπώς δεν θα υπάρχουν απόρρητα ''προσωπικά δεδομένα''.
     Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί. Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας εν σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ''υπηρέτες'' του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα. Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά - σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα  αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν. Ορισμένοι ''προχωρημένοι'' που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ''διασκεδάσεις'' των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.
       Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση. Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποίαν θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ''αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία'' όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα. Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες - γκουρού της άπω ανατολής.  Το κλήμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ''σκουπίδια'' θα τα εξαϋλώνομε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσεως του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.
       Όσον πάλι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και πολλοί θάνατοι των ανθρώπων κατά την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση (πράγμα που αρχικά ήταν πιθανόν να συμβεί), οι εξωγήινοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο τελικά έχει αποφευχθεί και οι πόλεμοι που τυχόν θα γίνουν μέχρι τότε θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης και οι φυσικές καταστροφές. Παρ όλο που ο φλοιός της Γης θα αλλάξει ριζικά και νέες χαμένες ήπειροι θα επανεμφανιστούν (η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα σον Ινδικό, ενώ η Σαχάρα και άλλες περιοχές ξηράς θα μεταβληθούν σε λίμνες), ώστε η επιφάνεια της Γης να αποτελείται από 50% θάλασσα και 50% ξηρά, εν τούτοις οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σε τρόπο που ο πληθυσμός να προλαβαίνει να μεταφέρεται (με την βοήθεια και των σκαφών των εξωγήινων), είτε σε ασφαλέστερα μέρη, είτε στην Κοίλη Γη (δείτε περιγραφή της στην σελίδα μου II.2.D7).  Έτσι σενάρια που βλέπω συχνά στο διαδίκτυο (και ορισμένα μάλιστα τα στηρίζουν σε επιστημονική βάση) ότι π.χ. το 2012 θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, ή ότι τότε θα σταματήσει η περιστροφή της Γης για τρεις ημέρες (οπότε το μισό ημισφαίριο θα έχει τριήμερη νύχτα και το άλλο μισό μέρα), κλπ, δεν πρόκειται (με τις τελευταίες εξελίξεις της ενέργειας της Γης), να συμβούν. Όσον αφορά στους μαγνητικούς πόλους ο βόρειος πόλος θα επεκταθεί και θα καλύψει όλη την επιφάνεια του πλανήτη (καθιστώντας τον μονοπολικό), ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί προς το κέντρο της Κοίλης Γης, όπου υπάρχει και ο κεντρικός της ήλιος. Αντίθετα εκείνο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί είναι ένα μεγάλο ''κραχ'' στο οικονομικό σύστημα και καλό είναι όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις να τις μοιράσουν σε διάφορες τράπεζες και να κρατήσουν και κάποιο μικρό ποσό σε χαρτονόμισμα. Απλώς λοιπόν αντί για πολλούς θανάτους, κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ (δείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών στον διαλογισμό που δίνω στη σελίδα μου II.2.D8). Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ''αυτοκτονικό ιδεασμό'', για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση. Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: