Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ NASA...



  Στο βιντεάκι αυτό, βλέπετε μια συρραφή αποσπασμάτων από εικόνες και βίντεο της NASA, τα οποία κυκλοφόρησαν και αμέσως μετά αποσύρθηκαν. Δείχνουν την μεγάλη δραστηριότητα μη ανθρώπινων σκαφών, συσκευών και πλασμάτων, που καταγράφεται από τις κάμερες των διαστημοπλοίων και των δορυφόρων της NASA, στο διάστημα, σε τροχιά πέριξ της Γης!  Εκτός αυτών, καταγράφονται και μάχες μεταξύ σκαφών, όπως ευκρινώς θα διαπιστώσετε και μόνοι σας.
   Για όσους πιστεύουν ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν(!) και ότι τίποτε άλλο δεν συμβαίνει πέρα από αυτά που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας, ας δουν τα πράγματα και από αυτήν την οπτική γωνία!  Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνικό UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις 
πρώτες αποστολές ακόμα.  Το ονομάζουν "Black Knight", δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας. Οι ταχύτητες που βλέπετε να κινούνται κάποια σκάφη και η κατευθυντικότητα που έχουν, είναι μη εφικτές για την ανθρώπινη τεχνολογία. Θα παρατηρήσετε και κάποια ευθύγραμμα αντικείμενα που αιωρούνται στο διάστημα αλλά και στην ατμόσφαιρα. Πρόκειται για πλάσματα Rods, αντίστοιχα αυτών που αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση.
Απολαύστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: