Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ DARPA !!!VIDEO



Νομίζετε ότι επειδή σιγά σιγά αποκαλύπτεται ο ρόλος των υποσυνείδητων μηνυμάτων στο ευρύ κοινό, θα σταματήσει η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων να τα διοχετεύει με κάθε τρόπο στον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Οι κυβερνήσεις και οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποδεικνύεται ότι προσθέτουν υποσυνείδητα μηνύματα πραγματικού κυβερνητικού ελέγχου του νου, σε αυτό το αρχειακό υλικό από τη δεκαετία του 1960. Παρόλο που αρχικά είναι κάτι αθώο, μια απλή καθημερινή αναμετάδοση, αντ 'αυτού, το φιλμ είναι γεμάτο με εντολές υπακοής προς την κυβέρνηση (OBEY GOVERNMENT ) αναδεικνύοντας τη ως Θεό. Το βίντεο αναλύθηκε προσεκτικά και εξονυχιστικά.
Κάποιοι προσπάθησαν να καταρρίψουν τις αποδείξεις των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Κανείς δεν το έχει όμως ακόμη καταφέρει, και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στην ταινία είναι 100% νόμιμα. Στην πραγματικότητα, πολλοί θεατές έχουν ενημερώσει ήδη ότι θυμούνται βλέποντας αυτήν την ταινία στις τηλεοράσεις τους ,να μεταδίδεται όχι μόνο τη δεκαετία του 1960, αλλά και τη δεκαετία του 1970.





Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να υποστηρίξουν ότι αυτή η τεχνική δεν λειτουργεί πραγματικά κι έτσι αυτό το βίντεο είναι άνευ σημασίας. Όμως δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση γύρισε αυτή τη ταινία.
Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον αμερικανικό λαό, και συνέχισαν να το κάνουν για πολύ καιρό μετά το 1960 (και αυτό είναι ακριβώς ό, τι γνωρίζουμε). Σκεφτείτε πόσες φορές ο μέσος Αμερικανός μπορεί να έχει δει αυτό το βίντεο. Σκεφτείτε πόσες φορές αυτό το μήνυμα παιζόταν στις τηλεοράσεις για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάθε βράδυ, κάθε νύχτα, αργά και όταν οι άνθρωποι πήγαιναν να κοιμηθούν... για χρόνια ….






Δεν είναι μόνο η προσπάθεια της κυβέρνησης να κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοινό μαζικά μέσω των τηλεοράσεων για να είναι υπάκουοι στην κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν δύο αναφορές για πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης, ελέγχου του νου, εις βάρος του αμερικανικού λαού που δεν αποχαρακτηρίζονται μέχρι τη δεκαετία του 1970: ΤοMKULTRA και το MKNAOMI .
Τα προγράμματα αυτά ήταν συγκαλυμμένες λειτουργίες που βασίζονταν στον ελέγχο του νου, διευθύνονταν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών και άρχισαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Διαβάστε το υποσυνείδητο μήνυμα που είναι κρυμμένο στον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α στο βίντεο του 1960-

TRUST THE US GOVERNMENT (Εμπιστέψου τη κυβέρνηση)
GOD IS REAL GOD IS WATCHING ( Ο Θεός είναι πραγματικός- ο Θεός παρακολουθεί-άραγε σε ποιόν θεό αναφέρονται;)
BELIEVE IN GOVERNMENT GOD (Πίστευε στη κυβέρνηση του Θεού;)
REBELLION WILL NOT BE TOLERATED ( Η επανάσταση δεν θα γίνει ανεκτή)
OBEY CONSUME OBEY CONSUME (Υπάκουε – κατανάλωνε, υπάκουε - κατανάλωνε)

Αυτά τα μηνύματα επαναλαμβάνονται μέχρι το τέλος

BUY MKULTRA BUY MKNAOMI (Αγοράστε MKULTRA, αγοράστε MKNAOMI)
WORSHIP CONSUME OBEY BELIEVE (Λατρέψτε, καταναλώστε,υπακούστε, πιστέψτε)

Και τελος

DO NOT QUESTION GOVERNMENT

ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ενώ η CIA υποστηρίζει ότι αυτά τα προγράμματα «επίσημα σταμάτησαν το 1973, μερικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι σταμάτησαν ποτέ, αλλά αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένες μεθόδους.
Παρά το γεγονός ότι ο εθνικός ύμνος στη ταινία βγήκε δεκαετίες νωρίτερα, αυτό είναι κατ'ευθείαν από την ταινία του 1988 «They Live» , τη sci-fi ταινία όπου μια ελίτ άρχουσα τάξη ελέγχει το ευρύ κοινό ώστε να παραμένει υπάκουο και κοιμάται με ένα υποσυνείδητο μήνυμα που μεταδίδεται μέσω τηλεοπτικών σημάτων. Οι λέξεις "υπάκουε" και "κατανάλωνε" χρησιμοποιούνται, μαζί με το σύνθημα "Αυτοί Ζουν ... εμείς Κοιμόμαστε." Στην ταινία, ένας άνθρωπος είναι σε θέση να πάρει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που του επιτρέπουν να σπάσει τον προγραμματισμό και να δούμε μέσω των διαφημίσεων και των τηλεσκουπιδιών της τηλεόρασης, ό, τι πραγματικά συμβαίνει: ένας μαζικός έλεγχος του ανθρώπινου πληθυσμού .





They Live - Obey, Consume, This is your God from phoebus on Vimeo.

Τα προγράμματα αυτά πραγματικά τελείωσαν;
Καλή ερώτηση. Κάτι ακούγεται για ένα μυστικό πρόγραμμα ελέγχου του νου από τηνDARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) που ήδη βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη.
"Ο στόχος του προγράμματος είναι να διακόψει εξ αποστάσεως την πολιτική διαφωνία και τον εξτρεμισμό με τη χρησιμοποίηση «διακρανιακής μαγνητικής διέγερσης (TMS) σε συνδυασμό με εξελιγμένη προπαγάνδα με βάση αυτή την τεχνολογία. Η TMS διεγείρει τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου με ηλεκτρομαγνητικά πεδία ».






Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά σχέδια της κυβέρνησης των Η.Π.Α σχετικά με τον έλεγχο των ανθρώπινων εγκεφάλων.
Και μη βιαστείτε κάποιοι να πείτε και τι μας νοιάζει εμάς, στην Αμερική γίνονται αυτά...
Ότι ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, το προορίζουν για όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό.Αυτός είναι ο στόχος τους.
Aπλώς αναρρωτηθείτε...Ποιός είναι ο νούμερο 1, προαιώνιος εχθρός τους;
Ποιά μικρή "ασήμαντη" χώρα μισούνε και φοβούνται περισσότερο;
Ποιούς κρατάνε υπό συνεχή ύπνωση (υποσυνείδητα μηνύματα;), ενώ όλοι περιμένουν να ξεσπασει...η καταιγίδα;
Έλληνες...κλείστε τις τηλεοράσεις !!!
Γράφει η Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT
THE CURIOSITY OF CAT
Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: