Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

GAS είναι το νέο Facebook και μάλιστα πληρώνει!



 Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο ονομάζεται GlobAllShare  η αλλιώς gas. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με το facebook είναι ότι θα επιτρέπει την απεριόριστη διασύνδεση δηλαδή θα μπορείς να κάνεις φίλο όποιον θέλεις χωρίς να σε ρωτάει αν όντως το γνωρίζεις!!!
Επιπλέον θα διαθέτει και δωρεάν υπηρεσίες όπως δωρεάν τηλεφωνήματα, δωρεάν βιντεοκλήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις, video-email, αποστολή SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, και τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας και e-shop.

 Είναι δωρεάν, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Είναι ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα όσα άλλα έχεις πιθανώς γραφτεί.



 Εγγραφείτε δωρεάν
 Μην χάσεις την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σου! Μπες χωρίς κόστος, βόηθησε να δημιουργηθεί και να καθιερωθεί η μεγαλύτερη χωρίς όρια παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα...
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://www.globallshare.com/el/2242232.html
 Γραφτείτε και προσκαλέστε τους φίλους σας!!! Προσπαθείστε να πείσετε 5 φίλους σας να εγγραφούν μέσω του link που θα τους στείλετε και κερδίστε μια μετοχή εντελώς δωρεάν!!! Απλά προσκαλέστε τους φίλους σας και πείστε τους να προσκαλέσουν και αυτοί με τη σειρά τους τους φίλους τους!!!

Ποιο αναλυτικά σε Video : ( Youtube :  http://bit.ly/1jUwnL5 )



 Με άλλα λόγια αν είσαι μέλος κερδίζεις μετοχές. Είτε απλά με το να μπαίνεις κάθε μέρα, είτε προσκαλώντας άλλους να γραφτούν. Είναι δωρεάν, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Είναι ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο όπως όλα όσα άλλα έχεις πιθανώς γραφτεί.


Πρόκειται για απάτη ή για απίστευτη ευκαιρία;

  1. 1. Στην πραγματικότητα κανείς δε μπορεί να πει εάν η Globallshare έχει οργανώσει μια καλοστημένη απάτη ή όχι. Όσο και να την αμφισβητήσουμε, η απάντηση θα δοθεί τέλη Ιουνίου του 2014. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποιος πάρει μέρος δεν έχει να χάσει τίποτα και αν υποθέσουμε ότι αυτή η ιδέα λειτουργήσει και συνεχίσει να υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον με αυτό που υπάρχει σήμερα, τότε η αξία της μετοχής θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει!

  2. 2. Ρίχνοντας μια ματιά στο Alexa.com διαπιστώνουμε ότι η GAS βρίσκεται ανάμεσα στις 2600 ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο δίνει μεγάλη αξία και στο Domain Name και σαφώς στην ίδια την ιστοσελίδα, λόγω των εκατομμυρίων μελών.

  3. 3. Η GAS χρησιμοποιεί διαφημίσεις Adsense, οπότε με τόσα μέλη υπάρχουν πολύ μεγάλα κέρδη, τα οποία πιθανόν να αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ σε καθημερινή βάση!

  4. 4. Αφού δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό στην GAS, συνειδητοποιήσαμε ότι οι χρήστες είναι ενεργοί και την χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο, όπως και το Facebook. Εάν οι χρήστες έκαναν απλώς ένα λογαριασμό και δεν την χρησιμοποιούσαν, θα είχαμε ένα καλό επιχείρημα για να αμφισβητήσουμε το όλο το εγχείρημα και να μη δώσουμε καμία σημασία.

  5. 5. Ένα στοιχείο που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για απάτη, είναι ότι δεν συναντήσαμε μια προχειροδουλειά. Η ιστοσελίδα παρέχει απίστευτα στατιστικά καταγραφής που αφορούν τους χρήστες που προσκαλούμε και πιθανόν πολύ δυνατούς server που την υποστηρίζουν.

  6. 6. Η λογική που ακολουθεί η GAS μας θυμίζει τη φιλοσοφία του Facebook όταν είχε πρωτοξεκινήσει, δηλαδή ότι η ομάδα που έχτιζε το σημερινό κολοσσό των Social Media είχε ανταμειφθεί με μετοχές της εταιρίας. Η GAS ανταμείβει με μετοχές τους χρήστες που την μεγεθύνουν, διαφημίζοντάς την από στόμα σε στόμα. Ούτως η άλλως η συνταγή (Facebook) είναι γνωστή, οπότε το μόνο που μένει είναι το κοινό.
Παρόλα αυτά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε στα τέλη Ιουνίου, αν αποδειχτεί σε απάτη και κλείσει απροσδόκητα η ιστοσελίδα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση απλά δημιουργήσαμε άλλο ένα λογαριασμό σε Social Media και πήραμε μέρος σε ένα πολύ καλά υποσχόμενο πείραμα.
AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


Δεν υπάρχουν σχόλια: