Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ''ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!



To «Φάντασμα του Πενταγώνου» επιστρέφει στη ΠΑ



Μεγάλη η χθεσινή ημέρα για τον  Φαντομά Σμήναρχο (Ι)  Μπούζο Κων/νο εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΕΘΑ γνωστό και ως (Φάντασμα του Πενταγώνου) !

Ίσως στα τόσα χρόνια που ήταν εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΕΘΑ η χθεσινή  ημέρα να ήταν και η ποιο δύσκολη !
Χαμηλών τόνων, πάντα ενημερωμένος και συγκεντρωτικός ο Κωνσταντίνος  σπάνια ήταν στο γραφείο του αλλά πάντα απαντούσε στις κλήσεις των διαπιστωμένων  δημοσιογράφων  και όχι μόνο… αλλά πάντα σφίγγα δεν του έπαιρνες κουβέντα !
Βέβαια οι σχέσεις με τους δύσκολους ανθρώπους του τύπου δεν ήταν πάντα καλές ,αλλά όλα τα ξεπερνούσε ενώ κατόρθωνε να έχει πάντα και μια ξεχωριστή σχέση με τον καθένα !
Ανοιχτό μυαλό ο Σμήναρχος και γνώστης όχι μόνο των Στρατιωτικών πραγμάτων, αλλά και των πολιτικών ,χωρίς να είναι άνθρωπος του Συστήματος υποστήριζε με πάθος τη δουλειά του και προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο !
Ισως να μην είχε ανοιχθεί ποτέ η πόρτα του Πενταγώνου και σε εμάς τους ερασιτέχνες της πληροφόρησης που προσπαθούμε καθημερινά να σας μεταδώσουμε τις ειδήσεις από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων όπως είναι και όχι όπως θέλουμε να είναι ή όπως θέλουν κάποιοι άλλοι !
   Εμείς θα τον αποχαιρετήσουμε και του ευχόμαστε η επιστροφή του στην » Πολεμική Αεροπορία » να είναι ότι το καλύτερο για αυτόν και την Πατρίδα !
       Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε και  τις δικές του μάχες όχι από το Πεντάγωνο αλλά και από νέο πόστο της ΠΑ που θα υπηρετεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια: