Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξαναχτυπά (vids)


Μία ακόμη... παράσταση στο απανταχού ποδοσφαιρικό κοινό έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Champions League, στήνοντας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, τις αποβολές των Αλόνσο και Ράμος. (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είχε καθαρίσει από νωρίς το ματς με τον "Αίαντα" (στο 70' το σκορ ήταν 0-3) αλλά ο "Special One" θέλησε να πάρει ό,τι περισσότερο μπορούσε από την επίσκεψη στην "Αρίνα" του Άμστερνταμ. Ακόμα και τις αποβολές δύο παικτών του. Του Τσάμπι Αλόνσο και του Σέρχιο Ράμος, τους οποίους ενημέρωσε με τον... δικό του τρόπο να κάνουν καθυστερήσεις προκειμένου να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Φυσικά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τρελάθηκε ξαφνικά επιθυμώντας να τελειώσει η ομάδα του με 9 παίκτες το παιχνίδι, αντιθέτως οι αποβολές των δύο Ισπανών ήταν πέρα για πέρα λογικές γιατί μπορεί μεν να απουσιάσουν από το τελευταίο παιχνίδι με την Οσέρ -που είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τη Ρεάλ- αλλά θα είναι στη διάθεση του “Special One” στη φάση των 16 του θεσμού.

Βέβαια, όταν ρωτήθηκε για τις αποβολές των παικτών του, ο Μουρίνιο έκανε την... πάπια λέγοντας πως: "Δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να δεχτούμε αυτές τις κόκκινες κάρτες γιατί είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα και αυτό είναι που μετρά".

Φυσικά η παρακάτω φωτό διαψεύδει τον τεχνικό της "βασίλισσας", όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψιθυρίζει κάτι με τον Γέρζι Ντούντεκ (αναπληρωματικό γκολκίπερ), εν συνεχεία ο Πολωνός κάτι λέει στον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος με τη σειρά του μιλά στον Σέρχιο Ράμος, που (τι έκπληξη) αποβλήθηκε λίγο αργότερα.


Η αποβολή του Σέρχιο Ράμος στο ματς με τον Άγιαξ
Ανέβηκε από pantrak1. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.